Szállítás

Személyes átvétel:

Amint összekészítettük a rendelését, elektronikus levél formájában küldünk egy értesítést.
Rendelése 3 munkanapig átvehető üzletünkben.
Üzletünkben lehetősége van készpénzzel, illetve bankkártyával is fizetni.

Üzletünk címe: 1136 Budapest Pannónia utca 19.

Nyitva tartás:

  • Hétfő: 8.00-17.00
  • Kedd: 8.00-17.00
  • Szerda: 8.00-17.00
  • Csütörtök: 8.00-17.00
  • Péntek: 8.00-17.00
  • Szombat: ZÁRVA
  • Vasárnap: ZÁRVA

GLS futárszolgálat:

A ZárCézár Webáruházban megrendelt csomagokat logisztikai partnerünk a GLS futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra között meghatározatlan időpontban.
A GLS tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosítószámát és a kézbesítés várható idejét.
Ha a csomag várható érkezése előreláthatólag nem megfelelő akkor a továbbiakban a futárszolgálattal tud újabb időpontot egyeztetni a GLS ügyfélszolgálati telefonszámán, a csomagszámra történő hivatkozással. Amennyiben a csomag kézbesítése akadályba ütközik, a futár a megadott címen hagyott értesítő nyomtatványon tájékoztatja az első kézbesítési kísérletről. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kézbesítési kísérlet díjmentes.
Ha a csomag nem kézbesíthető, akkor azt a GLS maximum 5 munkanapig a körzeti depóban tárolja, ennek lejárta után a csomagját külön jelzés nélkül visszaszállítják a cégünk részére.
Átvétel megtagadása esetén a GLS nem végez második kézbesítési kísérletet, a csomagot visszaszállítja a ZárCézár Kft. részére. 

Szállítási költség:

20.000 Ft alatt  1350 Ft.

20.000 Ft. Felett  Ingyenes

Fizetés

Készpénzes:

Önnek személyes átvétel esetén lehetősége van készpénzben kifizetni a megvásárolni kívánt terméket.

Utánvét:

Amennyiben kézbesített termékek ellenértéke a szállítási költséggel együtt a csomag átvételekor szeretné kifizetni, akkor válassza a „Utánvéttel” fizetési módot. Az utánvét kezelési díja a rendelés végösszegétől függetlenül egységesen 300 Ft. A futárnál kizárólag  készpénzes fizetésre  van lehetőség.

Bankkártyás fizetés ( online )

Díjmentes fizetési megoldás! A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adataihoz áruházunkhoz nem jutnak el.